Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagközi invázió 3. - A martalóc - Starship Troopers 3: Marauder 2008

2016.11.14

Csillagközi invázió 3. - A martalóc - Starship Troopers 3: Marauder 2008

poster.jpg

A harc folytatódik, régi főhősünk az első részből visszatér Johnny Rico hadnagy (Casper Van Dien), most már ezredes.

155122_1024_csillagkozi_invazio3_11.jpg

Spoiler: a történet elején a fasizmus még jobban előtérbe kerül. Aki nem követi a Szövetséget és van külön véleménye az Szövetség ellensége, így árulást követ el, büntetése: halál. Előtérbe kerül a régi ismertség. Majd Johnny barátja rossz döntéséért mentésére siet. A saját barátjától Dix Hauser (Boris Kodjoe) tábornok kiadott utasítása: parancsmegtagadás miatt zendüléssel letartóztatnák. A rovarok támadnak egy elektromos rendszer hiba miatt sikerül betörniük, majd Johnny a hadbíróságot vállalva, kiüti barátját, hogy a támaszpontot védje. Hauser tábornok, mikor átvenné a parancsnokságot a rovarok egy gránátjába sétál, életét veszti. 

starshiptroopers3.5.jpg

Az ezredest az elvesztett csatáért kötél általi halálra ítélik. Kivégzése titokban meghiúsul, barátja közreműködése miatt, hogy megmentse Dix szerelmét és a tábornokot. Happy End. Azért olykor olykor felvillan egy kis pucérság :)

starshiptroopers37.2006.jpg

Felbukkan a filmben, az első részből ismert gondolkodó rovar, aki mint kiderült, hagyta magát elfogni, hogy az emberek közül valakit megtérítsen, ez nem más volt, mint a tábornok, aki a rovarok istenében elkezdett hinni.

starshiptroopers322.jpg
A rovarok istene.